Leírások, transzkipciók

Puya – Ride dobkotta

Puya – Ride dobkotta

A Puya puerto-rico-i progresszív metál banda, Ride című száma izgalmas feladat. Saját bevallásuk szerint a salsát keverik a heavy metal-al.

Slipknot – Psychosocial dobkotta

Slipknot – Psychosocial dobkotta

A Slipknot Psychosocial című számának a dobkottája. A dobsáv egy picit módosítva lett, át kellett írnom a saját dobszerelésem méretére. De igyekeztem megtartani mindent benne, amit lehetett, az eredeti dob témából. Slipknot - Psychosocial dobkotta letöltése. A...

„A gyakorlás a Te utad a fejlődés felé, de a fejlődést nem adják olcsón. Sehol. Napi tíz perc gyakorlással nem léphetsz nagyokat előre.”

„Mindig lesznek, akik gyorsabbak és jobbak lesznek nálad, de nem biztos, hogy lesz még egy valaki, aki olyan lesz, mint Te. És ha szerencséd van, valaki egy pont olyan embert keres, amilyen Te vagy.”

„Minden dobost érnek szakmai kudarcok. Ezeket kétféleképpen lehet csoportosítani. Amikor tényleg hibás vagy, és amikor nem. Ha az első tény áll fenn, kövess el mindent, hogy kijavítsd a hiányosságaidat. A másodiknál pedig kövess el mindent, hogy minél hamarabb túllépj rajta. De bármelyik is érvényes rád az adott pillanatban, egyik sem indok rá, hogy abbahagyd.”

Ide írhatja be a címet

„Nem Ludwig pedál kell, hanem Ludwig boka.”

Kiss József